START   NYTT/NEWS   HUNDAR   KENNEL   VALPAR/PUPPIES   BILDER

 

Matchpoint´s Full Of Joy
2001-09-26  -  2007-08-08


Zorro 2 år, Hemsjö 2003

 Kallas: Zorro
 Född: 2001-09-26
 PRA Prcd -
 Hd: -
 Ögon: -
 Meriter: -
 

Zorro är min lille envetne ögonsten.  Jag hämtade hem honom när han var 11 veckor gammal. Det var en stor dag! Jag hade letat efter en svart skönhet i stort sett hela Sverige tror jag (nåväl inte uppe i Norrland), för att det skulle vara en svart cocker det var helt klart. Till slut så hittade jag honom hos Kennel Matchpoint's i Värmland.

Zorro är en buse av stora mått. Han har gäckat mig många gånger under sina 2 första år. Ibland har han varit mycket 'billig'. Så fort man vände ryggen till hittade han på något bus. Tack och lov så har han mognat och numera är han den bäste och gosigaste vän man kan ha. Tyvärr så är inte han och jag riktigt överens när det gäller utställningsbiten. Jag tycker ju att det är så 'himla' roligt medans han tycker det är pest och pina. Så jag har lovat honom att han skall få slippa undan (ett tag)

Viltspår är ett kapitel som han tycker är mycket trevligare och i somras klarade han av anlagsspåret med glans och höga poäng. Detta skall vi jobba vidare på och under 2005 hoppas jag att jag har en liten Viltspårs-Champion här hemma! Sedan har vi börjat att träna inför lydnadsklass 1, det är otroligt kul att se att Zorro som nu vid snart 4 års ålder äntligen har mognat och tycker det är kul med lydnadsträning.

En sak till som han inte är speciellt förtjust i är 'brorsan' Linus (oops!) Men så länge Linus inte försöker busa/leka med honom så allt är frid och fröjd. :)


December 2002


.: Stamtavla

Shavian Flamenco Dancer

SPACH Harmodius Goody-Woody-Gold

SPACH Snowgate Statesman

SPACH Harmodius Adjudicate

Quettadene Personality

BGCH Canigou Cambrai

Quettadene Melissa

Fonesse Full of Pepp  Fonesse Wiljana Walk of Life Fonesse Formaster
Fonesse Foreaster
Fonesse Fiddle my Tune Cardamine Tantroilus at Fonesse

Fonesse Foddlesticks

Tillbaka till Hundsidan

 
Marie Johansson  |  marie@cockerblues.se    |  +46 733-16 46 00 Sweden                                       Webdesign: Icca.se