START   NYTT/NEWS   HUNDAR   KENNEL   VALPAR/PUPPIES   BILDER

 
Hej, vad kul att du tittar in till oss!

Kennel Cockerblues finns beläget på Hönö, en ö strax utanför Göteborg. Marie heter jag och är av årgång -61, jobbar som IT tekniker på Volvo IT. Jag bor med den enda hemmaboende sonen Robin i ett trevligt och hundvänligt hus. Hundarna kan springa fritt på den inhägnade tomten. Här hemma bor hundarna inne med oss som familjemedlemmar. Minst en i sängen - ibland allihop. Det blir lite varmt... men ack så härligt.

Jag har haft hund hela livet ända från barnsben, allt från tax till schäfer. Mitt hundintresse har gått i rakt nedåtstigande led i släkten. Kommer ihåg när vi som barn besökte farmor och farfar: Farfar dök direkt på hunden och skulle gosa med den, farmor fick gosa med oss barnbarn. Detta intresse gick sedan i arv till min far (ja även hans syskon) och sedan till mig... och sonen här i huset har även han ett gediget hundintresse.

2001 köpte jag min första cocker ”Zorro” Matchpoint’s Full of Joy. I och med detta började mitt nya hundliv - ett cockerliv. Jag blev helfast för denna underbara ras. För att leva med cocker är det dock en fördel om man har lite humor. Man förvånas aldrig vilka små clowner dom är.. vilken uppfinningsrikedom samt vilken ständig källa till glädje dom är.

Välkommen in och besök våra övriga sidor!
Marie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

MARIE JOHANSSON
Kalvhagsvägen 12
475 41 HÖNÖ

Tel: 0733-164 600 marie@cockerblues.se

Linus & jag på utställning.

Vår fd husvagn som numera blivit ersatt av en annan, samt huset i bakgrunden.

 
Marie Johansson  |  marie@cockerblues.se    |  +46 733-16 46 00 Sweden                                       Webdesign: Icca.se