START   NYTT/NEWS   HUNDAR   KENNEL   VALPAR/PUPPIES   BILDER

2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007
 12 Augusti

Ja nu var det väldigt länge sedan det kom till en uppdatering på hemsidan så här kommer en komprimerad ....

Tia har blivit Veteran och får åka med ibland på utställningar.. det älskar hon. Så kul att få visa en pigg och vacker äldre hund. Hon har nästan alltid blivit BIR eller BIM i Veteranklass och även placerat sig ett flertal tillfälle i Bästa Tik. En gång 2a BT till och med :)

Olsson och Ronja har varit med på långresa ända ner till Ungern nu i Juli. Det var en Internationell Vinnarutställning "Savaria Winner" Domare var rasspecialisten Dr Tamas Jakkel. Ronja föll honom inte riktigt i smaken så hon blev 3a i öppen klass, för Skandinavisk typ tyckte Jakkel. Däremot tyckte han mycket mer om Herr Olsson som blev BIR med CACIB och CERT samt Grupp 2a, ja även titeln Savaria Winner -14! Härligt, det var värt alla dom milen som jag och Helle åkte :) Helle Dan ställde inte ut här utan hennes mission var att hämta hem en liten 4-bent :)
Sedan var det Jönköping x 3 dagar....
Olsson blev 2a Bästa hane som bäst och Ronja fick R-Cert de två första dagarna.. tusan också tänker man.. vill ha det åtråvärda CERTET ju!! Så nära men ändå så långt ifrån ;)
MEN 3'e dagen gillt! Då smällde lilla busfröet Ronja till med att bli Bästa Tik och BIM och
CHAMPION!! ooooh så kul. Extra kul var det också för att min "kennelflicka" var Olsson och Angus uppfödare Sheila Ewan, Kennel Craigdean från Skottland var och besökte mig!


BIR Ch Perchwater Like A Perfect Dream
BIM Ch Ricemountain's Caol Ila


Extra roligt är det också att hon fick sin fina titel nu innan hon skall paras med Olsson :) Mer om detta senare.....


 

Marie Johansson  |  marie@cockerblues.se    |  +46 733-16 46 00 Sweden                                       Webdesign: Icca.se